Menskopp.nu

En mötesplats för både intresserade nyfikna & erfarna användare av menskopp
 
PortalenPortalen  HemHem  GalleriGalleri  Vanliga frågorVanliga frågor  Bli medlemBli medlem  SökSök  Logga in    

Dela
 

 Är du företagare? Och vill vistas på menskopp.nu?

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Svea
Grafik/Layout Nisse
Svea

Antal inlägg : 213
Age : 51
Menskopp? : jag har alla tänkbara... ibland föredrar jag en och en annan gång någon annan.
1:a Koppen? : för länge länge sedan redan när de kom ut på marknaden
Registration date : 08-05-20

Är du företagare? Och vill vistas på menskopp.nu? Empty
InläggRubrik: Är du företagare? Och vill vistas på menskopp.nu?   Är du företagare? Och vill vistas på menskopp.nu? Emptysön aug 10, 2008 1:27 am

Är du företagare så är du ändå välkommen men det är ändå så att detta är ett oberoende forum och ska så förbli!

Du kan inte använda menskopp.nu som ditt forum för att fiska kunder eller promota ditt företag eller just dina produkter. Du kan däremot använda menskopp.nu som en plats att erbjuda dina kunder att besöka för att få svar på sina frågor från andra som vet vad de talar om! Inte alla som säljer menskoppar har egen erfarenhet så då är detta ett perfekt ställe att erbjuda sina kunder!

Det är tex inte så fint bordsskick att i ett inlägg skriva - Men du köp den hos oss för jag kan ge dig ett bättre pris....

Du markerar att du är företagare genom att skriva det in din presentation och vilka fabrikat du säljer så att det blir klart för den som läser att du har dina favoriter men är här för att sprida information om menskoppar och se vad som sägs och lära dig mer!

Du kan köpa reklamplats och synas här vid sidan om! Kontakta Caija för mer information om den saken! Du kan om du är annonsör lägga ut dina erbjudanden under köp och sälj!

Inlägg som bryter mot vår strävan att vara oberoende för våra besökares skull kommer att raderas/ ändras utan förvarning. Kan du inte vara neutral och svara på en fråga allmänt utifrån din erfarenhet så ska du kankse låta bli!?

Det här forumets syfte är att informera och upplysa om menskoppen och dess suverenitet! Om vi lyckas informera väl och ge de som tvivlar en god grundkunskap så kommer de att bli kunder hos någon av våra annonsörer!
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
Är du företagare? Och vill vistas på menskopp.nu?
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Menskopp.nu :: Om Forumet :: Ny här? här finns lite bra att veta!-
Hoppa till: