Menskopp.nu

En mötesplats för både intresserade nyfikna & erfarna användare av menskopp
 
PortalenPortalen  HemHem  GalleriGalleri  Vanliga frågorVanliga frågor  Bli medlemBli medlem  SökSök  Logga in    

Dela
 

 Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Miina
Moderator
Miina

Antal inlägg : 158
Age : 40
Menskopp? : Lunette sedan 06-, DivaCup 03-06.
1:a Koppen? : År 2003
Registration date : 08-07-26

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptytis sep 23, 2008 11:20 pm

http://www.softcup.se/Vanliga_fr%C3%A5gor.asp

F : Vad har Softcup i erbjudan ?
S : Även sortiment pistong uttevecklas i funderingen samman fattas Amphora helhet begripet. Mer information finns vid Softcup huvud site.
JAG: Öhhhh`?

F : Känner man av det när en stoppa inne Instead Softcup ?
S : Nej - korrekt insatt - känner du inte av nånting som påminellse av konstant mens .
JAG: Konstant mens?! Nice...

F: Vad behöver jag veta om (TSS) Toxic Shock Syndrome.
S: TSS är en sällsynt men alvarlig sjukdom orsakat av gift ämnen producerade av bacterien Staphylococcus Aureus. TSS can inträffas av vem som helst men det är en sjukdom oftast relaterat til tampong användning av kvinnor. TSS kan var dödlig med symptomer så som solbränn, blöjeksem, influensa och svimning.

F : Är Femmall en välgörenhets organisation ?
S : Nej .

F : Kan tonåringar använda Softcup ?
S : Ja produkten har ingen ålders gräns - alla tonåringar som vill ha softcup bodde läsa nogran bruksanvisningar för succé. Det beror på komfort nivå och ditt självförtroende har mens oså.
JAG: Har mitt självförtroende oxå mens?!

F : Finns det naturlatex i Softcup produkter ?
S : Nej - finns ingen naturlatex i Instead Softcup. Instead Softcup tillverkas av "polyethelyne" hypoallergen icke irritänt oabsoverande termoplast materiell som har använts i över 20 år i hälsovard så som "catheters" och småbarnflaskor.

F : Tappar du ditt jungfru vid softcup användning ?
S : Vad ? Nej - Vår frökenjungfru kan använda softcup. Åsidan kajen nästa allmänhet kan rekonstruera jungfrunstatus med en softcup insätta vaksam. Det är många som anhängere på frökenjungfrun, vad det är och hur det påverkas av naturen sport aktiviteter, aerobics och så vidare. Det bästa prekoncept av jungfrun är en kvinna som aldrig haft samlag och för de flesta tjejer som ha haft samlag utan att det synas vid läkar besök brukar läkarna mäta benstommen. Vaginan andras inte heller av tamponger, softcup eller andra konstgjorda produkter. Hinnan är en ring av vävnad runt din vaginal ingång. När du gör själv kontroll i spiessen ser ditt hinnan utte som flugsmällor vid ingången. De flesta späddar är födda med öppet hinnan som stå öppet genom urlivet kvar faktum är att väldigt få späddar födds med intakta hinnor men eventuell brukar dessa öppnar vid fruktbärr tid. Fontänen av jungfruhet stå, sprids vid korsningen och hur det tas genomborras oså. Det är extremt sellan en av våra nå fram fruktbärrhet som tillgodokännas som jungfru med mens storleken det onormala som anses som ikke vanlig eftersom det tilåter inte vanlig mensflödde. Är det rättvis ? Elfanten ha radio, får örhängaren, fiskarna krokar och fåglar med armband utan ring. Det enda klagomål hörs från from i gas; jag med det ena. Vem bryr sig ? Jag ville ochså ha sånt. Allt sagt sitter vissa med apan bakom sig och andra med djävlar - kortfattat är det var flinta finn marina som hänger på ? Vad bli då gänget - n ågra nunnor med massa småbarn i leden sylen hâuptkultur i mina klänning. I dagslägen priser är en mänskligt liv inte värd soppas mer apans - omdöme nollotta. Hur läget ? Vi på anser att virussar kan var kålbaserade genetiken som tränger på oss klotden i vågar. Husmartin tackar Menarch -Ja- det är där vid flöds mens vätske bakar uppe bakom hinnan och poolas; rinner ur i små droppar. Det är obekväm och behöver kirurg specialist som kan öppna detta. Det sägt om du ha vanlig flödde har du normala öppna hinna.
JAG: Öhhhh?! VAD?! Jungru vad?!

F : Vilka storlekar får ni Softcup i igen ?
S : Vår kopp passar de flesta kvinnor dvs en storlek passar de mesta tjejer. Storleken kom fram efter undersökning av mönster och anatomisk varianter; har visat sig det bästa storlek för komfort och det är anlitbar på de flesta. Förbättring av overall hygien visas en broms effect på spridning virussar och vanliga infectioner .

F : Hur vet jag om min Softcup inte passar ?
S : Tipiskt är det så att ditt vagina är trång bebodde. I så fall du kommer att känner av det här eftersom koppen sitter inte som det skall bakom blygdbenen. Efter insättning bruka koppen tränger sig utte och du kan inte trycka fälgen under blygdbenen.
JAG: Är min vagina trångbebodd? Av vad?

F : Har Instead Softcup podukter någon förfall datum ?
S : Nej det har den inte.


F : Vad är TSS ?
S : "TSS" är Toxic Shock Syndrom på engelska; en sjukdom erfarna av kvinor med knutning til mens itagning produkter.

F : Hur fungerar Instead Softcup ?
S : Instead Softcup är värken tampong eller binda. Det är en mjuk engångs kopp som du bärra när det passar i en kopp til bossen er månads mens.
JAG: Bär koppen till din chef när du har mens!

F : Vad består Instead Softcup av ?
S : Instead Softcup tilverkas av polyethyl och mineral olja. Det är icke absoverande ikke irriterande termaplast materiel som har används i medicinsk bruk genom mer en 20 år i hälsovård späddflaskor osv.

F : Har man nybörjar tips ?
S : Innan du använder Instead Softcup bör du nogran läsa bruksanvisningen vilket du få uppe här på siten om du klicka bilden vid köpsidan. Som vilken annat aktivitet så som insättning av kontakt linser eller andra som tamponger användning av nya produkter; det tar tid innan man ha full kontroll över produkten. Vi rekommendera att du sätta inne, ta ute i början dagarna du har lite mens flödd. Ger dig själv god tid och koppla av. Första gången du använda Softcup vid tung flödde reccomenderas att du sätta på strump som ger extra täckt. Snart kommer du känna av precis hur ofta och när det behövs byta satslära max tolv timmar vid bruk. å som tamponger om koppen ligger inne för länge kommer det med tvek läcker. Ger inte uppe; tror på miljön påsar, komfort och din under miljö.
JAG: Ska jag sätta på strumpa när jag har tungflöde; dregglar? Byta satslära? Har det nåt med samlag och spermier att göra?

F : Är Instead Softcup trygg ?
S : Instead Softcup har haft tillsvidare toxic kompatabilitiet microbiologist och labratoriska tester. Undersökningen har haft mänskligt tester med tusentals deltagare och sålda til tusentals kvinnor sedan den marknadförts. Alla resultater hänvisar trygg tilgodostemple när den används korrekt dvs enligt bruksanvisningen. Softcup är kompatibella med kvinnans interna vävnads stöff. Softcup tilbringar inte ilningar i sliden vanligtvis och har visat sig inte framkallar allergier andra symtomer. Instead Softcup tilverkas av polyethelyne och synthplast. Det bruks ingen latex in blandningen. Om du befinner någon bi-verk eller även en susning av nån känslig organ sluta omedelbart er prov och hälsa ditt barnmorska. Instead Softcup lämnar inga fiber rest i kroppen vaginan och om repor påstå Instead Softcup. Om det känns så; ta utte den sakta och sätt inte inne den igen. Om du känner av röda pricken är svullit efter du använt produkten kan det var ganska vanlig eftersom de flesta tjejer har haft detta erfaren nångång. Det är också möjligt att några individer visa sig känslig till den här 2008 version med färg av vår produkt ej tetra anpassat.

F : Finns kvinnor som använder inte Instead Softcup ?
S : Kvinnor med spiral eller annan skriven preventiv finns ej använda Instead Softcup eftersom det kan var nån risk att de dra på tråden när de försoka ta utte den här hygien produkt. Detsamma tjejer som haft "TSS" bör inte använda någon likadan övrigt. Kvinnor/Tjejer som precis haft barn och diagnos enligt deras läkare med obalans i hals bodde inte heller använda någon likna produkt. Vi sätter ingen ålders gränns på vår mens skydd och värmt rekommendera det till fröken jungfru sätt marknads undersökningen.
JAG: Ja, bevisligen, för jag är en av dem!

F : Hur stoppa man inne Instead Softcup ?
S : Du kanske ville börja med en utteförskning av din vaginal slid. Börjar med så här - stopp inne er finger ungefär tre centemeter från entrén - fortsätter tils du nå livmoderhals tilsluttet av vaginan vilket känns som näsans tippen eller männens äpple. Livmoderhalsen är bottnett av ditt livmodern. Innan du sätter inne Instead Softcup - tvätta dina händer. Första gången du stoppa i koppen reccomendera vi att du sitter knäben tvärsemot varandra på en toa "annan bekväm ställe". När du sitter som sagt korrekt va är din vaginal kanal platt löppt benägen ner . Stoppa Instead Softcup inne så att poolen hängs ner från ringens botten. Då kläm bägge sidorna tilsammas och notera att det är runtomkring samma storlek så som en jä tampong. Glid inne det åt dit svans ben och där har du det; korrekt insatt Instead Softcup. Instead Softcup glider i plats under livmoderhalsen bakom blygdbenen och kommer sitter som det ska naturliga sig själv. När det här fas är gjort stoppa inne fingret igen och känner av livmoderhalsen genom plast skydden - det betyder en korrekt insatt kontainer. Tippa inte koppens insidan när du pressa inne det eftersom det kan packas ihop sammanpressas utan att det tränger klibbigt där det skulle var. Om detta händer, dra tilbaka det emot livmoderhalsen kliv uppe uttesidan pressa och försok igen. Korrekt insatt bodde du inte känner av nånting inne er låda. Känner du av nånting i passagen betyder det kanske att det inte är instoppat korrekt liksom den ikke är korrekt insatt. Kan var då den är inte långt nog; ta utte det och prova en gång til, kom ihåg att det lättnar om du koppla av innan försöket - det kan var sant för en del kvinnor. Ta på en Instead Softcup nästa gång du besöka er rådgivare visa hon/han denna. Om du ha problem med Instead Softcup; här har du våra tips o rekommendera du ta på en i början vid lätt flödde, hemma, med tid och avkopplat.
JAG: HUR ska jag sitta?!

_________________
Kram
Miina

Återförsäljare och ansvarig för den svenskspråkiga servicen av den finsktillverkade menskoppen Lunette.
Min firma Rena Smörjan.


Senast ändrad av Miina den tis sep 23, 2008 11:22 pm, ändrad totalt 2 gånger
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.renasmorjan.com
Miina
Moderator
Miina

Antal inlägg : 158
Age : 40
Menskopp? : Lunette sedan 06-, DivaCup 03-06.
1:a Koppen? : År 2003
Registration date : 08-07-26

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptytis sep 23, 2008 11:20 pm

F : Kan jag insätta Instead Softcup för långt ?
S : Visa kvinnor är oklara vad o hur precis de kan instoppa koppen och det uppstå oro om att det ha gått förlångt inne. Korrekt insatt sitter Softcup's fals tussen blygdbenen inne vagina och fastnar vid slidens bakdel - längst bak dvs. Vår kopp bodde täcka er livmoderhals som känns likadan en knopp ( Livmoderns botten ) kött pålagt patron så som näsans tippen en knopp. Mens flödden rinner ur ett litet passage från livmodern vad kallas för "cervix" av visa. OBS Instead Softcup kan inte tappas i kroppen eftersom det här passage är för trång bebyggt .

F : Hur ta jag ur Instead Softcup ?
S : För att ta utte Instead Softcup rekomenderas du sitter på en toa med bägge ben åtskilda. Stoppa inne er finger i sliden och hitta blygdbenen; Fälgen bodde var där bakom den precis. Gör krokslag under falsen med - just det - fingret; utan oro, er naglar kommer inte att reapa koppen. Visa kvinnor använda mitt fingret eftersom det oftast är lite längre än de andra och kallas index finger. Sakta dra ur Instead Softcup så att det ligger nästan platt och golvjämt under proceduren. Ta inte i det som det var en tampong eftersom det där kan framkalla spil. Tvista inte barra dra långsamt och konstant. Om du ha problem med krokfinger. Pressa ner med er blygdben musklar och forsök igen . Du kan ochså stoppa inne finger övanför fälgen men i vår undersökning visar detta mer spil än det första. Det är inte ovanligt när nybörjare behöver taitu mer en en trio par försökt. Eröva insättning och uttetagning där du är bekvämt och ha privat en stund exempelvis i stuggan. Det är viktigt du släppna av eftersom annärs kan det var svårt uttetagit. Oro inte dig själv du kommer inte tappar Instead Softcup inne er låda - det kan bärras trygg uppe emot tolv timmar. Kvinnor ha erfarna det gå smedig i duschen under varmt vatten ner hukt ihopkrul. Kom ihåg ta utte er Instead Softcup efter max tolv timmar och inte längre - du kan sova med den i.
JAG: Öh...just det...?!

F : Få jag spola Instead Softcup ?
S : Nej - spola inte er använt kopp värken förpackningen heller eftersom det kan bli kommunalt problem och det sagt er hyresvärd beklag. Angående frågan hänvisar vi er fastighetsföreningen. Töm er kopp inne er toa och sortera som plast med alt annat som är plast i det bruna led . På eget vall bruka visa kvinnor sätta inne det i den nya paketet och ta på fräsh Instead Softcup. Sla inte i din använt kopp i en rulle av toapapper med tänke du gör något i renspolning.
JAG: Har min hyresvärd klagat till fastighetsföreningen för att jag har kopp och detta anses vara ett kommunalt problem?

F : Hur länge få man bära Instead Softcup ?
S : Max bärrtid är 12 timmar Instead Softcup beroende av flödde övrigt hälsötilkomst och så vidare. Vid tung flödde det kan händer du behöver byta koppen pga spil risk; precis hur ofta och när kommer var någonting du lär över tid men det sagt Instead Softcup visar sig håller dubbel tre gånger så länge tamponger / binda. Kom ihåg ingen skydd är perfekt men med våra kan du simma exempelvis.

F : Kan Instead Softcup används som preventiv ?
S : Nej - Instead Softcup är ett kosmetisk mens skydd vilket kanske påminner om pessar och liknade men det är ikke testat eller sålda som exempelvis kondomer vilket skyddas mot influensa klamydia mitor och andra klampare.
JAG: Vid förkylning, använd kondom!

F : Varför just Softcup ? Vad är plus sidan ?
S : Ja - Softcup visar sig har egendomar som ger alternativ över andra produkter och brukas med positiva andelar. Här har du några förslag som överträffar vår konkuranter. Den har ingen externa tråd eller vingar. Instead Softcup fungerar genom er mensperiod; genom tunga och lätta dagar och du behöver då inte komplettera produkten med andra produkter. Instead Softcup erbjuder komfort sittande, simmande, sovande och under sport aktivitet. Instead Softcup är ingen preventiv, den erbjuder ren samlag unden menstid. Du kan stoppa i en Softcup när som helst du känner av att det kommer mens flödde och på det sätt undvika onödiga händelser. Kvinnor som ta oral preventiv och som besprutas til preventiv brukar ha ojämna mönstring i mens flödde vissat sig. Även då det här anses som normala biverkningar det kan lämna spår på kläder , fläck o så. Instead Softcup är icke absoverande och det betyder där med inga uttetorkning av vaginan vilket tillättnar uttetagning. I kontrast tamponger klibber på slidens väggor och kan var obekvämt i uttedragning bragt. Eftersom mens vätske kommer inte i kontakt med öppet luft lämmnar den dig med en känsla av fräsh komfort - vår produkt.

F : Läcker Instead Softcup ?
S : Även då Instead Softcup erbjuder längre bärrtid än andra produkter, täcker längre osv finns det inga alternativ som kan guarantera totall hundra procent skydd. Åtsidan hälsö ? Instead Softcup kan bärras uppe emot tolv timmar trygg men vissa kvinnor behöver byta den oftare beröende på deras mens flödde frekvensväng. I normalt kan kvinnor , tjejer bär på en såna produkt dubbelt så länge som en tampong binda. Första gången du använder en Instead Softcup; ta på en sloggi utan bindor; det kan händer att du ha lite spil vid toa besök. Det här förklaras av muskel blygdben sammanträngning vid kissning och en spil påträffas. Om påträffningen händer vid aerobics, sport aktiviteter då kan er kopp ha varit inne för länge; samma sak ifall det påträffas under samlag. Det kan var värd att ha en Instead Softcup händig.

F : Framkallar Instead Softcup förlemningar ?
S : Sellan händer det att visa kvinnor erfara smärtor okomfort med Instead Softcup - ifall det här påträffas omedelbart efter instoppning kan det beror på fell instoppning - annärs är det för stort. Det visas sig synlig vid vaginans ingång. Brukar du ha såna klämningar vid mens tiden då är det inte någonting med Instead Softcup att göra. En procentdel kvinnor erfara dessa symptomer som blinka med kontakt linser kan man jämnföra och ta direkt då en specialist vad kan kännas som sand korn i sliden exemplevis. I såna fall ta ur koppen spola och spara den til en annan tid. Händer det så att problemet påträffas vid värje forsök då kan det var värd att du beprova natur svamp och bindor.
JAG: Vad är förlemningar?!

F : Få jag använda Instead Softcup vid andra tider än barra under mens tid ?
S : Ja Instead Softcup kan användas när du känner du vill ha extra skydd exemplevis i början din mens. Om ditt mens brukar var jämn då i tur kan du sätta inne Instead Softcup och undvika spil olycka. Längs andra sidan kan du använda produkten som skydd mot fläck bildning i din sloggi.
JAG: Jag använder andra trosmärken än sloggi, kan jag endå använda koppen?

F : Risken av "Toxic Shock Syndrome" TSS ?
S : Enligt förskning från Softcup visar Instead Softcup sig i den här version en produkt icke bakterie bildande typ den bakterie vilket framkallar TSS. Användning av super absoverande tamponger med tusentals fiber kvar visas en länk där TSS framkalls. Hittills har Instead Softcup inte haft några fall av TSS i rapporterat i samband med produkten.

F : Hur få jag mina beställningar.
S : Vi erhåller inslag process protocol så som ompaketering till lämpligt post paketer.
JAG: Ni får vad för nåt?

F : Kan jag använda Instead Softcup i flertal gånger.
S : Instead Softcup är konstruerade som en engångs produkt och bör inte bärras flertal gånger. Värje enskild paketet bodde användas en enda gång annars kan det uppstå risk av komplikationer. Det kan användas uppe emot tolv timmar enligt Instead Softcup.

F : Hur beställa kunderna via nätbank ?
S : Logga inne och betala din Nätbank SEB, Förening Sparbank, Nordia, osv via Payson. Skicka en epost till info@softcup.se med din fullständig post address till leverans. Sen skicka en betalning under samma namn till Stefan Renson SEB: 5001 00 469 84. Din IP # erhålls vid köp.


F : Vad behöver jag gelén til ?
S : Den här gel rekomederas i bruk med Instead Softcup; alla menskopp behöver inte tas i gel så som tiläggs produkt.

F : Jag forsöka bli gravid; om jag stoppar inne Instead Softcup vid inträffning av samlag omedelbart efter; hjälper det ?
S : Instead Softcup har inte utteförskat produkten som någon medicinsk apparat eller annat än en mens skydd vad det gäller pessar, preventiv, tamponger, bindor och svampår. Det sagt den här kopp enligt meningen funktionelt är uttemärkt som mensskydd .


Jösses vad jag har skrattat när jag läst igenom denna FAQ! Hoppas den kan glädja fler! flower

_________________
Kram
Miina

Återförsäljare och ansvarig för den svenskspråkiga servicen av den finsktillverkade menskoppen Lunette.
Min firma Rena Smörjan.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.renasmorjan.com
Xenia
Novis
Novis
Xenia

Antal inlägg : 30
Menskopp? : Jag har en Mooncup B och Lunette 2
1:a Koppen? : år 2008
Registration date : 08-07-28

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptyons sep 24, 2008 8:53 pm

Hahaha Väldigt glad. Nja, de har nog lite "branding" kvar att göra! Ger ju inget pålitligt intryck när man har info som är så felaktig skriven! Om de ändå hade förlitat sig på att många kan engelska så hade de iaf inte gjort bort sig.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Svea
Grafik/Layout Nisse
Svea

Antal inlägg : 213
Age : 51
Menskopp? : jag har alla tänkbara... ibland föredrar jag en och en annan gång någon annan.
1:a Koppen? : för länge länge sedan redan när de kom ut på marknaden
Registration date : 08-05-20

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptytis sep 30, 2008 1:25 pm

Han säger även att Lunettes storlek 1 är för flickor under 17 år som inte har haft samlag!
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Svea
Grafik/Layout Nisse
Svea

Antal inlägg : 213
Age : 51
Menskopp? : jag har alla tänkbara... ibland föredrar jag en och en annan gång någon annan.
1:a Koppen? : för länge länge sedan redan när de kom ut på marknaden
Registration date : 08-05-20

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Språkförbistring?   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptytis sep 30, 2008 1:53 pm

han har inte rätt fakta bara men vad det beror på vet jag inte! Tror att han är seriös egentligen men att det brister i språket!
Caija kan inte du hjälpa honom?


Senast ändrad av Svea den tis sep 30, 2008 2:46 pm, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
miss_tuneful
Novis
Novis
miss_tuneful

Antal inlägg : 26
Menskopp? : PinkCup (LadyCup)
1:a Koppen? : 2008-22-10
Registration date : 08-07-22

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptytis okt 28, 2008 3:21 pm

ser ut som att en språköversättningsverktyg (typ Google translator, Babelfish...) Är använt för att översätta detta... iaf vissa delar. Det ser för konstigt ut för att vara av en riktig person... även om denne är engelskspråkig. lite mer koll brukar man ha. (I know, jag har umgåtts med många engelskspråkiga.)
man får sig ett gott skratt iaf =D
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
LyNxQ
Nyfiken
Nyfiken


Antal inlägg : 2
Age : 38
Menskopp? : DivaCup
1:a Koppen? : 2006
Registration date : 08-10-26

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptytis okt 28, 2008 8:40 pm

Jag är glad att jag inte köpte denna sorten! Det hade varit ett under att förstå instruktionerna om de var skrivna på samma sätt :-D
Men det var kul att läsa!
Hoppas att försäljningen gått bra så att de får råd att anlita en riktig översättare i fortsättningen ;-)
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Svea
Grafik/Layout Nisse
Svea

Antal inlägg : 213
Age : 51
Menskopp? : jag har alla tänkbara... ibland föredrar jag en och en annan gång någon annan.
1:a Koppen? : för länge länge sedan redan när de kom ut på marknaden
Registration date : 08-05-20

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptysön nov 02, 2008 8:14 pm

Man bör köpa sin kopp hos någon som kan sin sak och kan svara på frågorna man har.
Jag skulle inte köpa en menskopp av någon som säger att man kan se på benstommen om man är oskuld eller inte! Alltså att man lugnt kan använda menskopp eftersom det bara är samlag som ger en förändrad benstomme....

Så att sålänge som den här säljaren inte har rätt fakta på sin sida så skulle jag avråda att handla av honom.

Nu när jag kollade hemsidan så har han korrigerat texterna om Lunetten och det är en kort fakta men den är rätt iallafall! Så Well done!
kvarstår fortfarande faktum om han har kunskaperna om menskoppen och kvinnans anatomi och funktioner?


Senast ändrad av Svea den sön nov 02, 2008 9:14 pm, ändrad totalt 1 gång (Orsak för redigering : faktan om denna sida har uppdaterats därav ändring i inlägget)
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Miina
Moderator
Miina

Antal inlägg : 158
Age : 40
Menskopp? : Lunette sedan 06-, DivaCup 03-06.
1:a Koppen? : År 2003
Registration date : 08-07-26

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptymån nov 03, 2008 3:38 pm

Ah, var det DET det stod om i punkten om frökenjungfru, Svea! Jag förstod inte ens hälften av det. Ler

_________________
Kram
Miina

Återförsäljare och ansvarig för den svenskspråkiga servicen av den finsktillverkade menskoppen Lunette.
Min firma Rena Smörjan.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.renasmorjan.com
Miina
Moderator
Miina

Antal inlägg : 158
Age : 40
Menskopp? : Lunette sedan 06-, DivaCup 03-06.
1:a Koppen? : År 2003
Registration date : 08-07-26

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptymån nov 03, 2008 3:40 pm

Förresten, undrar vems återförsäljare detta är (tänker då på Lunette). Kanske Lena kan hjälpa honom med lite mer fakta om han är hennes?

_________________
Kram
Miina

Återförsäljare och ansvarig för den svenskspråkiga servicen av den finsktillverkade menskoppen Lunette.
Min firma Rena Smörjan.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.renasmorjan.com
Svea
Grafik/Layout Nisse
Svea

Antal inlägg : 213
Age : 51
Menskopp? : jag har alla tänkbara... ibland föredrar jag en och en annan gång någon annan.
1:a Koppen? : för länge länge sedan redan när de kom ut på marknaden
Registration date : 08-05-20

Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Emptymån nov 03, 2008 4:50 pm

nu har han ju rätt på sin info men språket är ju fortfarande lite knas! Men det är bättre! och han har tagit bort allt tjafs! Du kan ju höra med Lena om hon känner till honom!
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Sponsored content
Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty
InläggRubrik: Sv: Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D   Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Jösses, vilken FAQ denna kopp har! :D
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Menskopp.nu :: Märken & Storlekar :: Här är märkena! :: Instead Soft Cup (USA)-
Hoppa till: