Menskopp.nu

En mötesplats för både intresserade nyfikna & erfarna användare av menskopp
 
PortalenPortalen  HemHem  GalleriGalleri  Bli medlemBli medlem  SökSök  Logga in    
Menskopp.nu

Menskopp.nu - Registreringsavtal


Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på detta forum uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid intrångsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. Desssa cookies innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra din användning av forumet bättre. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering (och för att skicka ett nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Genom att klicka på Registrera nedan går du med på att bindas till dessa villkor.

De specifika Reglerna för Menskopp Nu är mycket enkla


  • Använd ett vänligt språk och tänk dig för innan du trycker på skicka knappen! Person påhopp och annat är inte tillåtet. Man kan vara vänlig trots att man är arg!!!
  • Vi här här för att stödja och hjälpa och dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper för att sprida kunskap om det moderna mensskyddet Menskoppen som är både kroppsvänlig, miljövänlig och ekonomivänlig!

Det som diskuteras på Menskopp Nu är allt som har men mens och menskoppar och andra alternativa mensskydd att göra. Det här är ett forum som diskuterar livet med underlivet så de som inte är beredda på att det pratas om mens. blod och kladdiga fingrar och blodiga bindor och flytningar och annat som hör den kvinnliga kroppens naturliga funktioner till kankse inte bör vistas här!

Texter och bilder tillhör respektive skribent/medlem på Menskopp Nu! om inget annat anges! Och får inte användas utan dennes tillstånd. Detta gör att det är medlemmens ansvar att ange källa och upphovsman för bilder och eventuell text.

 

Det är tillåtet för företagare att deltaga i det här forumet! Dessa företagare kan du se genom att de har en rad i sitt meddelande som talar om att de är just företagare. En företagare har inte lov att promota sitt företag eller att sälja eller föreslå sin produkt framför någon annan i forumet. Däremot kan de lämna tips och har värdefull kunskap om olika fabrikat och kan svara ganska specifikt på frågor. Eftersom man kan se att det är en företagare så vet man att det är en företagare. Vi tar bort eller ändrar inlägg som inte följer den är uppmaningen. På menskopp. nu är det enda syftet att informera och sprida budskapet om menskoppar! Du ska när du blir medlem och är företagare inom branchen mensskydd tala om det så vi kan ge dig rätt information!

Välkommen till Menskopp Nu!!!

Önskar Vi på Menskopp Nu!